vineri, 29 august 2008

Ambasadă extraterestră în România

Există oameni - mulţi oameni, mii de oameni - convinşi că noi nu suntem produsul lui Dumnezeu şi nici produsul evoluţiei speciilor, ci am fost fabricaţi în laborator, de extratereştri. Noi, cu toţii. Omenirea, produsă în laborator. Asta este teoria, în esenţă.

Bun. În detaliu, se pare că prin 2035, creatorii noştri, elohimii (specia extraterestră care ne-a creat, tradusă greşit în Biblie prin "Dumnezeu") şi-a anunţat debarcarea pe Terra. Ceva de genul "ia să vedem, copii, dacă aţi fost cuminţi". Nu trebuie să ne speriem, ci să îi primim pe cale oficială, cu onoruri militare, covor roşu şi - de ce nu? - pâine şi sare. Numai că politicienii noştri tâmpi nu au iniţiativă, fapt pentru care Mişcarea Raeliană (care propovăduieşte această teorie şi numele căreia vine, ca în orice sectă care se respectă, de la cel care a înfiinţat-o - Claude Vorilhon sau Rael) a elaborat o petiţie oficială prin care cere înfiinţarea unei ambasade pentru extratereştri la Bucureşti. Nu numai la Bucureşti, ci în 86 de state. Momentan, petiţia se află într-o mapă, pe biroul ministrului Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu. Ştire Gândul: "Fiind obligat prin lege, Executivul a luat în serios cererea. „Exotica” cerere a fost dată în sarcina lui Comănescu, având în vedere că, prin mandat, MAE „iniţiază activităţi internaţionale menite să ducă la dezvoltarea de relaţii paşnice şi de cooperare cu toate statele” şi „elaborează proiectelor de acte normative care au legătură cu relaţiile externe şi cu politica de comerţ exterior ale României”."

Nu râdeţi, treaba e serioasă. Rael jură că a fost luat deoparte de extratereştrii, care i-au explicat adevăratul sens al Noului şi Vechiului Testament, eronat interpretate până acum. Aceşti părinţi ai omenirii sunt cam de mărimea unui copil, explică Rael în cartea lui, "Le Livre qui dit la vérité" ("Cartea care spune adevărul"). Ei bine, din punctul meu îngust de vedere, aici apare contradicţia doctrinară: de ce Elohimul meu ar crea cineva (inteligent, pare-se) în laborator o fiinţă de două ori mai mare decât el? Un Frankenstein, după valorile lor sociale. Dar ştim cu toţii că Frankenstein e o ficţiune.

Puteţi să-i adresaţi întrebările voastre pe teme arhetipale unui sibian, Călin pe nume, care îşi dă adresa pe site: cali_my2004@yahoo.com.

Sursa foto: drăguţul din imagine este - sau pretinde că este - unul dintre vizitatorii autopsiaţi de la Roswell şi am găsit-o aici.

PS ideologic: nu susţin nici existenţa, nici inexistenţa extratereştrilor. Mă declar agnostică în această chestiune. Consider că nu suntem în posesia suficientor date încât să ne exprimăm în nicio privinţă cu certitudine. Eu, personal, nu m-am întâlnit cu niciun extraterestru până acum.

3 comentarii:

http://prodan.wordpress.com spunea...

nu înţeleg, totuşi, ce-i aia "bauade"
:)

adela mohanu spunea...

Asta ar trebui s-o trec la "Frequently Asked Questions" :) În principiu, este o expresie foarte veche, să tot fie de vreo 11-12 ani, care mi s-a lipit de frunte pentru că aveam prostul obicei de a saluta lumea cu "Bau". Şi pentru că, în era de pionierat a internetului, nu mă pricepeam la creat adrese, ecşpertul care mi-a făcut acest serviciu şi-a luat libertatea de a-mi conferi acest ID. L-am păstrat până în zilele noastre nu numai în memoria sa, ci şi pentru că am o problemă în a reţine diferitele ID-uri de pe diferite site-uri, aşa că l-am universalizat cam peste tot unde mi-a folosit un cont.

Şi ca să ne linkuim cu postul prezent, contrar aparenţelor, expresia NU are origini extraterestre.

Sper că ţi-am satisfăcut curiozitatea :)

Unknown spunea...

Salutare Adela. Numele meu este Tomita, si sunt un Raelian din Romania. Sper sa discutam mai multe pe mess, la marinescutomita@yahoo.com Astept intrebarile voastre acolo, ok?

LOVE,TomiRaelian