luni, 4 august 2008

Garaj pentru Tuaregi

Câteva dintre casele din zona istorică au curţile înălţate şi trebuie să urci câteva trepte ca să intri. Nu-i nicio tragedie, atâta timp cât nu vrei să-ţi adăposteşti maşina în curte.

Îmi imaginez cât de greu trebuie să le fie locatarilor din fotografia de mai jos, în fiecare zi, să-şi hurducăie maşina în aceste condiţiuni. Îmi imaginez cum trebuie să arate scutul maşinii şi cât îi costă pe bieţii oameni asigurarea Casco, tot mai mare în fiecare an (după istoricul reparaţiilor, nu?).

Am vrut să văd ce Tuareg îşi poate afla garajul aici, aşa că am încercat să intru în curte. Poarta era încuiată. Totuşi, potrivit reclamei, am dedus că un Tuareg ar fi singurul capabil de o asemenea escaladare.


Instantaneele sunt de pe strada mea. Ca orice locatar din centrul istoric al Sibiului, am probleme în găsirea unui loc de parcare. Problemele se rezolvă relativ rapid dacă nu am pretenţia ca locul de parcare să fie perpendicular pe poarta în spatele căreia locuiesc. Pentru unii, însă, acest compromis este exclus.

5 comentarii:

Carti fara pret spunea...

dar daca au cal si nu masina? :)

adela mohanu spunea...

atunci ar fi scris "Nu parca! Grajd" :))

tudor CeMerita.ro spunea...

ui ce au facut la treptele alea.... doamne sfinte

Teodora spunea...

i-am surprins eu cum fac: au două scânduri de lăţimea unei roţi de maşină, pe care le pun pe scări. Aşa că parcarea în "GARAJI" este pentru profesionişti :))

adela mohanu spunea...

I-ai văzut, teo? Şi ce maşină au? Mor de curiozitate! :)