joi, 25 septembrie 2008

Ceas pentru fetele care nu-şi găsesc nimic în geantă

Sunt convinsă că voi, fetele, ştiţi desre ce vorbesc: ai o sonerie tâmpită la telefon, dar care ţi-a plăcut când ai auzit-o prima dată şi nici n-ai mai dat-o jos. Drăguţ, îţi creează o stare de bună dispoziţie, dar e total nepotrivită când se bagă în seamă într-o discuţie oficială, în sala de aşteptare la dentist sau când mergi către casă la 10 seara şi nu mai eşti pe stradă decât tu şi altă doamnă pe tocuri care se întoarce de la birou.

Situaţia se agravează când telefonul care sună e în geantă, geanta are 2 metri pe 2 în dimensiune, iar în ea ai adunat toate obiectele zilnice indispensabile: portmoneul, ochelarii, ochelarii de soare, şerveţelele, şerveţelele parfumate, şerveţelele intime, balsamul de buze, chitanţa că ai plătit rata la bancă luna asta, umbrela, carneţelul de notiţe, 3-4 pixuri, setul de chei de la casă, cheile de maşină, dvd-ul cu documentele pe care le ai de studiat în seara asta acasă, catalogul Avon, o rolă de scotch, pachetul de gumă de mestecat, cărţile de vizită, folia de algocalmin, batonul dulce cu cereale şi... ei bine şi... telefonul.

Soluţia vine, zice EVZ, de la Sony Ericsson: "Cel de-al patrulea mare producător de telefoane mobile din lume, Sony Ericsson, a lansat o serie de trei ceasuri Bluetooth destinate doamnelor, care afişează identitatea celui care sună atunci când telefonul mobil este în geantă sau în buzunar. Create în parteneriat cu producătorul de ceasuri Fossil, modele MBW-200 sunt rezistente la apă şi au butoane prin care telefonul poate fi trecut pe silenţios, schimbată melodia ascultată în playerul media al telefonului sau respinse apelurile. Mai mult, ceasurile vibrează de fiecare dată când utilizatoarea a primit un mesaj". Mie mi se pare o invenţie foarte utilă. Deşi ceasurile-s tare urâte.

3 comentarii:

O spunea...

mdreq, io nici n-am cameră la al meu ...

Anonim spunea...

Rola aia de scotch ce cauta acolo? :)

adela mohanu spunea...

octv - no, nu te gândi că io m-am pus deja la coadă să-mi iau un ceas din ăsta :P

citizen - nu se ştie niciodată când ţi se rupe tocul în faţa Primăriei... :) Nu, nu scotchul e cea mai bună soluţie, dar măcar nu ţi se varsă în geantă, ca lipiciul :)