joi, 29 ianuarie 2009

Avem nevoie de Cristi Brancu?

Pe Cristi Brancu l-am ascultat o vreme la Europa FM. La drum lung, era ideal. Voce bună, nu te deranjează la condus, nu râde isteric la propriile glume şi mă obişnuisem cu jingle-urile. Îmi dădeau o senzaţie de siguranţă - adică, oi fi eu în maşină, la 500 de kilometri de casă, dar asta nu rezultă şi din atmosferă.

Asta până să apară Radio Guerilla. Ueeeeeeiiiii smarter. Şi muzica difuzată, aşijderea.

Nu ştiu ce cristos căutam pe net şi am dat de blogul lui Brancu. Am sperat să regăsesc o părticică din sentimentul familiar de altădată. Şi am găsit următoarele: "Cine n-are (barbatie), n-are. Primul sot al Mihaelei e cam josnic", "Marutza in gura lupului", "Radulescu vs. Tatoiu, la tribunal. Dupa Agentul VIP.", "Noul vlastar Sucu va fi botezat in februarie" (vorba cântecului: Sucu? Who the **** is Sucu?). Eu, care am cu ştirile mondene cam cât are coada vacii cu ştampila primăriei, am fost surprinsă să aflu tot felul de veşti care nu mă interesează absolut deloc. Pe alţii, însă, da. Oamenii comentează, dezbat, despre bărbaţii Răduleascăi, despre vestimentaţia lui Dani (ăsta cică ar fi un puşti de la Antena 1, combinat cu ante-numita), despre casele Mioarei Roman (cred că fosta nevasta a lui Petre Roman) etţetera.

Carecumarveni, pe oameni îi interesează aceste aspecte. Şocantă ipoteză: chiar avem nevoie de Cristi Brancu?

4 comentarii:

Anonim spunea...

adeloaso, de ce crezi ca OTV-ul e in top 3 la audienta? de ce crezi ca libertatea e cel mai citit ziar din romania? pe urmatoarele locuri sunt click si cancan. astia suntem. asta starneste interesul romanilor - scandaluri, poze cu "vip-uri" in ipostaze dubioase, injuraturi, violente si rufe spalate in direct...

adela mohanu spunea...

Şi la englezi tot aia se vinde cel mai bine. Da şi pe bloguri tot aia citim? Tot aia ne interesează?

Mă aşteptam ca indivizii interesaţi de genul ăsta de informaţie să belească ochii la teveu, nu să acapareze şi spaţiul ăsta. M-am înşelat.

Anonim spunea...

atata vreme cat bloggerii isi fac blog doar ptr a urca in clasamentul celor mai traficate bloguri, da, tot aia o sa citim.

Anonim spunea...

da avem nevoie de cristi brancu, cat are pestele nevoie de otv