duminică, 11 ianuarie 2009

101 dalmaţieni? Pe-aproape.

O domnişoară pe care lui Lucky i-ar fi făcut o deosebită plăcere s-o întâlnească:


Domnişoara Button, acum doamnă, a născut nu mai puţin de 18 pui! De 18 pătaţi din ăştia mititei! Cruella ar fi foare încântată să afle...

Şi Lucky, despre care am aflat că este unul dintre puţinii dalmaţieni din Sibiu:

Ar trebui să facem un club, să mărim lotul. La câteva luni după ce l-am găsit, în urma experienţei traumatizante (dar cu happy end) de căutare a căţelului pierdut :), am primit un telefon de la un domn care are o căţeluşă dalmaţian. Bietul de el căutase câteva luni un dalmaţian pentru montă, dar nu găsise niciunul. A dat în schimb peste anunţul cu "pierdut Lucky" pe internet şi m-a sunat în speranţa că l-am recuperat.

L-am recuperat, e în formă, dar doamna dalmaţian a venit la o singură întâlnire şi hei, chiar de la prima întâlnire nu se cade...

Dacă ar fi să sfătuiesc pe cineva care îşi doreşte un căţel, primul sfat ar fi să adopte unul. Dacă nu se poate şi nu se poate, chiar următoarea opţiune pe listă e indubitabil un dalmaţiaaaaaaan. Un lucru e sigur: n-ai cum să te plictiseşti cu el în casă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Alo! Alo! Tovarasi! Va rog! Tovarasi! A venit vremea sa ne revedem si in 2009. Asa ca dati sfoara in Sibiu si anuntati toti blogerii ca DUMINICA, 18 ianuarie, ora 17 la Bohemain Art&Flow, Piata Mica (sub Hostle) se face prima mare intalnire a blogerilor din Sibiu din 2009!!! Anuntati tovarasii, domnii, taranii, muncitorii si intelectualii posesori de bloguri!!! Puteti sa va confirmati prezenta la comentarii pe MAZEMANIA, important e sa fiti acolo!!!!

alex2stf spunea...

ok. si comentariul asta are vreo legatura cu postarea? E parti cutzodromic?