luni, 20 octombrie 2008

14 octombrie a venit: OZN în Anglia

Ţineţi minte Federaţia Galactică, raelienii şi toate promisiunile potrivit cărora 14 octombrie va fi ziua cea mare, în care confraţii noştri superiori de pe alte planete vor veni să ne ajute să învingem forţele răului (şi pe Darth Vader deopotrivă - asta-i de la mine :P)? No, s-au încurcat la fusul orar.

Oamenii... pardon, umanoizii au venit - dar nu în emisfera sudică, ci în Anglia. Mă rog, s-or fi uitat la Pământ cu capul în jos şi au încurcat-o şi pe asta.

Ştire Mediafax: "Un avion de pasageri care se pregătea să aterizeze pe aeroportul Heathrow, din Londra, a fost pe cale de a atinge un Obiect Zburător Neidentificat (OZN), potrivit unor dosare date publicităţii de Ministerul britanic al Apărării.

Căpitanul aeronavei Alitalia era atât de îngrijorat încât l-a atenţionat pe copilotul său după ce a văzut un obiect de culoare maro, în formă de rachetă, trecând peste cabina lor". Ştirea este preluată de pe Sky News. Şi nu e deloc o dumă.

Că vom afla peste câteva zile că era de fapt un avion cu telecomandă pe care Jim (6 ani), un puşti din suburbia Londrei l-a primit de la Moş Crăciun, asta-i altă poveste.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Extraterestrii exista!
http://www.extraterestrii.com
http://www.extraterestrii.com/aliens/cat=category/dovezi-materiale/
http://www.extraterestrii.com/aliens/cat=tag/crop-circles/