luni, 7 aprilie 2008

Epopeea lui Lucky

Epopeea lui Lucky - O cititi in ultimele posturi, chiar daca nu e in rime :)
Se termina cu bine, pentru ca l-am gasit. Niste oameni inimosi l-au gasit in muzeul satului, l-au luat si l-au adapostit in curtea lor din Daia. M-au sunat dupa 3 zile, cand au vazut unul dintre zecile de afise pe care le-am lipit prin Sibiu (domnule agent constatator, diseara intreprind o actiune de curatare a stalpilor de pe domeniul public, promit).
In doar o saptamana, Lucky a fost luptator (are amprentele luptelor pe corp), a traversat paduri, a vizitat muzee, a fost la tara, a aparut la televizor, s-a vorbit despre el la radio si a avut fotografii in tot orasul. Sunt mandra ca am un caine celebru.

PS: In filmul de animatie Disney, Lucky este al 101-lea dalmatian, ala mic si tantalau, care doboara conserve cand toti se ascund si linistea se sparge, care nu prinde dubita si este saltat de altii, care nu vede la televizor pentru ca nu mai are loc... Il stiti, nu?

Moralele:
1. Nu ai voie sa renunti.
2. Dalmatienii nu-s asa tantalai cum se spune, ca dovada ca merg la muzeu :)

7 comentarii:

Anonim spunea...

1. Felicitări pentru că l-ai găsit, cred că eşti undeva în nori de fericire. Şi mă bucur că l-ai găsit sănătos şi fără probleme.
2. Ai demonstrat că dalmaţienii se culturalizează, ceea ce nu-i lucru puţin.

Anonim spunea...

vorbele sunt de prisos...
ma bucur tare...:D

Brylu spunea...

am o factura pentru tine... de la SPALATORIA AUTOOOOOOOOOOO... al dreaq dalmanez... pusilic lu lachi

adela mohanu spunea...

:)) multumesc pentru gandurile bune

pentru bog: dau ma, de la mine fara numar, ca doar n-o sa platesc jumatate din aia de la VOPSITORIA AUTOOOO :))))

Anonim spunea...

Bravo vara-mea ca l-ati gasit pe Lucki>! Le multumesc si eu oamenilor de bine care vi l-au returnat viu si nevatamat,,,dovada ca mai exista oameni corecti intr-o lume incorecta... MARIANA F.

tudor CeMerita.ro spunea...

ma bucur pt tine. de acum sa-l ti de labuta :p cand vrea sa se imperecheze :)

Anonim spunea...

de la sor'sa: apropo de factura de la spalatorie a lu' brylu', we share;) suntem cele mai fericite stapane a unui dalmatian pe cat de tantalau, pe atata de triaba:D am fost f incantata sa vad cata lume a sunat sau a dat macar un bip sa ne zica de unul din cei 4 dalmatieni din sb ce umbla strazi nestingheriti (cer scuze pe aceasta cale aluia din v aurie care a avut ceva mai mult de suferit din cauza noastra:D). din pacate, au inceput sa sune aia care n-au somn in toiul noptii si se gandesc sa faca misto de cineva. da' ne-am hotarat sa nu-i mai bagam in seama. long live lucky!!! sis, felicitari noua:)