vineri, 4 aprilie 2008

Esti deprimat? Probabil te-au atacat americanii.

Zeci de teorii ale conspiratiei circula in lumea asta. Majoritatea legate de americani. Mai sunt cateva legate de rusi, dar alea se cheama certitudini.

Recunosc ca si eu imi ciulesc urechile imediat ce depistez un subiect ocult. Multe sunt derizorii. Altele nu.

Copii, astazi discutam despre energia psihotronica. Energia psihotronica este studiata de o ramura a fizicii cuantice (Einstein si fotonii lui). Practic, este vorba despre energia pe care o emana fiecare celula vie si care pare-se este capabila sa circule intre corpuri. Carevasazica, daca m-a durut pe mine capul azi-dimineata, ori s-a gandit prea mult mama la problemele mele, ori m-au atacat americanii cu generatoarele lor de energie psihotronica, ori am o migrena. Calculati voi coeficientii de probabilitate.

Daca explicatiile mele nu v-au multumit, gasiti mai multe despre energia psihotronica (Prana pentru hindusi), pe mindtech.

Conspirationistii zic ca energia psihotronica, demonstrata si experimental de un cehoslovac pe nume Pavilita, care, la inceputul secolului trecut, a reusit sa faca, doar cu puterea mintii, un motor sa se invarta in sens invers (si astfel s-au dezvoltat ulterior generatoarele de energie psihotronica), este acum in studiu in laboratoarele top secret de la centrul de cercetare Los Alamos din Statele Unite. Los Alamos este acelasi centru unde s-au dezvoltat, tot top secret la vremea aceea, armele nucleare cu care americanii au distrus Hiroshima si Nagasaki. In laboratoarele din Los Alamos lucreaza zeci de fizicieni distinsi cu Premiul Nobel.

Se pare ca guvernul american a recunoscut indirect cercetarile in acest domeniu. O scrisoare deschisa aici.

Si, peste prajiturica de mai sus, doua cirese:
1. Adevarul de azi zice ca un roman care a studiat el insusi energia psihotronica la Los Alamos si-a deschis o afacere. Bietii lui clienti! :)
2. Puteti cumpara de pe net dispozitive care lucreaza cu energie psihotronica si care promit sa va imbunatateasca viata sexuala (ce altceva?), volumul de noroc de care beneficiati si alte 32 de aspecte "psi": aici. De la 100 de dolari in sus. M-am uitat la pret doar in sens informativ :) Printre alea 34 nu era nicunul de "gasit Lucky".

Un comentariu:

Anonim spunea...

interesant:) te astept si pe blogul meu http://inutilii.blogspot.com/