joi, 5 februarie 2009

Yummmyyy, ce ilegalitate!

Foarte tare îmi place mâncarea de la Yummy Yang. Şi promit să mai mănânc la ei, dacă au niţică grijă de şoferul ăsta:


Da, da, dublă linie continuă. Şi nu, Ghimi, nu se anulează între ele. Este intrarea pe Mitropoliei dinspre Şaguna, interzisă ca măsură logică, să nu ţină tot deneul blocat. Logică, dar dacă o încalcă şi prefectul Sibiului, de ce n-ar încălca-o şi băiatul cu mâncarea?

Măcar Yummy a semnalizat...

16 comentarii:

Anonim spunea...

Pe langa prefect si baiatul cu mancarea am mai incalcat-o si eu de cate ori am avut ocazia. Daca nu vine nimeni din fata trebuie doar sa te asiguri ca nu e Politia in spate sau vreun Peugeot cu labutze si tzushti! Scapi basma curata si de aglomeratie. E una dintre acele reguli de circulatie stupide pe care trebuie sa le "interpretezi". La fel ca limita de pe Victoriei de 30 de km/h. Come on!!! E una dintre cele mai bune artere din Sibiu, rar aglomerata, si sa merg cu 30...ca sa ce? sa nu prind viteza sa ma pot strecura printre masinile parcate aiurea in fata Caminului? In aceeasi categorie intra soseaua alba-iulia, iesirea spre Cluj, unde din pacate, mai stau baietii la panda, portiunea de DN1 din fata de la Extaz, semaforul din parcarea de pe Coposu (vizavi de maternitate) (!?!? wtf) si lista poate continua.

adela mohanu spunea...

Îi cam lungă lista ca să mă iau punctual de ea. Dar cu Mitropoliei nu-ţi dau dreptate. De N ori am stat după isteţi din ăştia care aşteaptă să nu mai vină nimic din faţă, ca să o ia la stânga. Nu-i normal să stea o coloană întreagă după tine şi să mai prindă pe deasupra încă un roşu la semfor din cauza asta...

tudor CeMerita.ro spunea...

nu stiu, sincer... oamenii ca sergiu se lauda ca sunt nesimtiti in trafic sau cred ca e ceva normal? :)

Anonim spunea...

N-am incurcat pe nimeni in trafic de cand am carnet insa am fost incurcat de "soferi" prudenti care respecta regulile de circulatie. Ba mai mult, daca limita e 50 merg cu 30 sa fie siguri ca respecta manualul. Niciodata n-am facut stanga pe Mitropoliei cand imi venea cineva din fata ca sa fac coloana in spatele meu. Asta incercam sa-ti spun: uneori regulile astea sunt stupide.

Tudor, poate te "dai" prea mult cu Tursibul sau esti un sofer "normal" care prefera sa stea in spatele unui TIR pana la destinatie. Tot soferii ca tine, "de duminica", se plang ca soselele din Romania sunt aglomerate.

Am avut in fata pe Valea Oltului soferi care mergeau cu 50 de km/h unde limita era 90. De abia astept sa bage astia in Codul Rutier poligonul ca sa mearga mai multi cu Tursibul.

tudor CeMerita.ro spunea...

:)) esti comic rau :))
la orice ora putem face un "test" de sofat. ce zici? :)

Ciprian D. spunea...

baiatul de la yumi yumi ala cum ii zici, dupa ce ca e prost...mai si semnalizeaza! niciodata nu semnaliezi daca incalci o regula de circulatie.

sa fii sofer bun inseamna sa cunosti regulile de circulatie; in cazul in care nu le respecti...trebuie sa tii cont de ele.
imi este dat zilnic sa hranesc spiritual cativa dobitoci care confunda duminica cu restul zilelor saptamanii, paralizand efectiv traficul cu respectarea regulilor.
cine vrea sa respecte legea...sa faca dreptul, dar sa circule naibi pe jos, sau cu tursibul, sau cu taxiul. poate mai invata cate un pic care e treaba cu covrigul si cu mestecaul ala de mamaliga.

adela mohanu spunea...

Aha, să înţeleg că disciplina în trafic înseamnă, de fapt, indisciplină?! Sigur, de aia se şi plâng toţi vesticii când ajung pe şoselele noastre. Şi ni se pare şi normal... "Paralizand traficul cu respectarea regulilor" - asta-i jenială. Să le explice cineva şi ălora de la Poliţie că, de fapt, regulile-s ca să ne încurce.

Anonim spunea...

"cine vrea sa respecte legea...sa faca dreptul, dar sa circule naibi pe jos"
Poftim?! Uite de aia se intampla o gramada de tampenii, ca noi avem impresia ca legile is niste chestii decorative si trebe ignorate.
Omule, nu-ti convine legea, fa ceva s-o schimbi.
Aaa, si daca tu gandesti asa iti dai seama ca ai pierdut pe veci dreptul de a te plange de altii(aia care iti blocheaza banda, parcheaza pe unde ii apuca, etc).

Anonim spunea...

Adela, sa nu-mi spui mie ca n-ai incalcat niciodata regulile de circulatie ca nu te cred!! nici macar o data...una mica de tot. Si atunci care e diferenta dintre mine si tine?

In commentul meu care a trezit "cocosul" si frustrarile din copilaria lui Tudor incercam sa-ti spun ca fiecare e liber sa aleaga daca incalca sau nu o regula, fie ea si de circulatie. Daca o fac constient si fara sa incurc pe altii nu inteleg care e problema. O fac pe raspunderea mea! Eu risc sa raman fara carnet sau sa iau amenda, nu tu sau Tudor care isi cauta parteneri de joaca pe la semafoare sau parteneri de discutii pe forumuri.

Sper ca de data asta ai inteles.

P.S: vezi de ce prefer sa ma contrazic pe msg?

adela mohanu spunea...

Diferenţa dintre mine şi tine este filosofia de viaţă, asta-i evident.

Dacă nu ai încurcat pe nimeni când ai încălcat o regulă, felicitări ţie, însă eu ştiu o situaţie micuţă când m-ai speriat pe mine, dar te-am iertat :D

Sari de cur în sus nejustificat şi îţi canalizezi energiile în direcţia greşită. Pentru că opresc la semafor imediat cum s-a făcut roşu şi reduc viteza în Tălmaciu cu 50 la oră nu risc viaţa nimănui. Nu eu sunt şoferul cu care ar trebui să te iei la trântă.

Ciprian D. spunea...

Am ceritudinea ca m-am exprimat cat se poate de clar, asadar intelege fiecarece vrea, dupa posibilitati...
Imi exprim punctele de vedere in stransa relatie cu realitatea.
E minunat sa ne creeam lumi minunate, utopice, in care facem semn cu faru daca cel din fata scuipa pe geam, dar odata sanctionat se da jos si linge unde a scuipat; nimic u e mai minunat decat sa ne imaginam societati in care pana si ordinea mondiala se modifica datorita spiritului nostru ordonat, cinstit si demn. Dar cu ipocrizia...ce ne facem? Dar cu snobismul?

Ciprian D. spunea...

@anonim
dragul meu, drepturile mele sunt integrale si imi asum riscul si responsabilitatea pentru orice actiune care deriva din ele; iar daca mi le voi pierde le voi declara nule, insa in nici un caz nu voi veni la mataluta sa cer cu imprumut.

adela mohanu spunea...

gigel - cu ipocrizia şi cu snobismul tratăm separat. Să îţi doreşti să "facem noi, un oraş fără păcate", vorba lui Pitiş, nu intră în categoria asta. Oricât de mult ar încerca să devieze discuţia intelectuali ca tine, care consideră mizeria un normal asumat.

Ciprian D. spunea...

Imi permit sa nu ma consider intelectual, la fel cu imi permit sa te contrazic: mizeria nu este un normal asumat, ci este o stare de spirit caracteristica. Aceasta stare d spirit reflecta atrocitatile societatii in timp real.
Oricine are ochii deschisi poate percepe asta.
Nu te contrazic cand faci apel la bun simt ori cand sanctionezi un abuz al starii de normalitate, ci atunci cand prezinti un aspect real denaturat, adica, conform cu optica personala. Asta constituie o gratuitate pentru simtul meu polemizator.

Anonim spunea...

@ Gigel
Mi-ai confirmat parerea pe care mi-o conturasem: esti unul dintre aia "datorita" carora incep sa ma gandesc sa plec din tara. Pentru ca sunteti infiorator de multi. Si pentru ca imi doresc sa ramaneti doar voi, sa va parcati masinile una peste alta, sa acordati prioritate de masina mai tare, sa va calcati copiii pe treceri de pietoni.
Eu prefer idealismul meu, ca nici negrii nu visau ca au voie sa ocupe orice scaun in autobuze.

Ciprian D. spunea...

dragul meu anonim, trebuia sa imi semnalezi mai din timp nevoia asta. imi pare rau ca te retin. du-te invartindu-te poate ameteste si idealismul tau si revine la normalul realitatii.
daca nu ai bani de drum, da un semn, caci ma indeletnicesc cu donatii.
cu mare drag!