miercuri, 17 decembrie 2008

Ultimele două zile de Freecycle

Joi şi vineri, pe 18 şi pe 19 decembrie, sunt ultimele două zile în care standul Freecycle va fi prezent la Târgul de Crăciun. Între 17.00 şi 21.00, ultima şansă să aduceţi jucării pentru copiii de la Centrul de Zi al Bisericii Evanghelice şi pentru copiii de la Centrul pentru Educaţie Incluzivă de la Turnu Roşu. Orice donaţie este răsplătită de copii cu un dar şi vă garantez că darurile lor sunt minunate. Palpabile şi minunate.

În zilele în care am stat la stand, sufletul mi s-a bucurat de gestul unor oameni simpli şi s-a amărât de indiferenţa celor avuţi. Am încercat să le explicăm câtor mai mulţi trecători despre ce e vorba la Freecycle. N-am crezut că o să ajung să categorisesc oamenii atât de simplist, dar cei îmbrăcaţi mai bine treceau de regulă pe lângă noi ca şi când n-am fi existat. Cei mai mulţi dintre cei care s-au oprit au fost oameni care nu-şi permit garderobediferite pentru fiecare sezon.

Într-o seară, doamna de la chioşcul cu turtă dulce de lângă noi s-a dus câţiva metri mai încolo, a cumpărat un elefănţel de pluş şi ni l-a adus drept donaţie. O să-mi amintesc mereu asta.

Am strâns 5 sau 6 saci de jucării (încă nu i-am numărat). Mai avem încă loc :) Joi şi vineri, de la 17.00 la 21.00, la Târgul de Crăciun din Piaţa Mare.

2 comentarii:

Anonim spunea...

am auzit ceva, pe boxele din Piata Mare. Era parca Andy de la ProFM. Felicitari voua tuturor pentru initiativa, am sa mai trec odata sigur.

adela mohanu spunea...

E Andy de la eXact Media :) Ne-a ajutat cu spotul şi îi suntem recunoscători.

Vă aşteptăm diseară (vineri, 19 decembrie), între 17.00 şi 21.00. E ultima zi. Apoi, ne putem întâlni pe grup :)