miercuri, 10 decembrie 2008

De două ori cadou

O icoană pictată de copiii de la Cârţa şi Turnu Roşu poate fi un dublu cadou: o dată, pentru cineva drag ţie şi a doua oară, chiar pentru copilul care a pictat-o, pentru că banii strânşi din vânzarea obiectelor de artă se vor întoarce la ei.

Librăria-cafenea Erasmus, de pe strada Mitropoliei, nr. 30, găzduieşte în perioada noiembrie-ianuarie 2009 o expoziţie cu vânzare de icoane pe sticlă a copiilor de la şcolile din Cârţa şi Turnu Roşu. Expoziţia este organizată de clubul LEO Sibiu şi este deschisă de luni până vineri, între orele 10.00-17.00.

Pe simezele din Erasmus Café sunt prezente 20 de icoane pictate de copii de 10-14 ani, din Cârţa şi Turnu Roşu. Picturile, un cadou ideal de Crăciun, costă între 35 şi 100 de lei, iar banii vor fi folosiţi pentru procurarea de materiale necesare micilor artişti. “Fondurile strânse vor fi reinvestite în munca acestor copii, în susţinerea inocenţei şi încurajarea lor în a-şi exprima credinţa prin artă. E o şansă pentru copii de a le fi remarcate picturile. În esenţă, avem în vedere cumpărarea de materiale necesare activităţii lor în pictură (vom ţine cont şi de sugestiile învăţătorilor care ne-au ajutat cu furnizarea icoanelor)”, declară Alin Popa, din partea clubului LEO Sibiu.



Un comentariu:

Anonim spunea...

wow, ce idee buna!

O sa merg maine acolo sa cumpar una!