joi, 15 mai 2008

Parchez ca un bou

Via mitza, într-un comentariu la postul anterior: http://parchez.ca/un-bou/

Ideea e super mişto: ia atitudine! În loc să îi zgârii maşina (NU fă asta NICIODATĂ! Nu ai de unde să ştii ce problemă o fi avut omul, poate îi e soţia însărcinată şi a fost nevoit să parcheze acolo.... Vorbesc serios, vandalismul nu are scuză), aşadar în loc să îi zgârii maşina, lipeşte-i un sticker într-un loc cât mai vizibil :)

PS: Cori, nu o lua în nume personal :)))

12 comentarii:

Anonim spunea...

hahaha. la mine era vorba de statiunare, nu de parcare. dar, oricum, faina chestie. unde dam comanda de stickere? :)

adela mohanu spunea...

Acolo, pe site-ul căruia i-am pus link. Staţionare în sensul că erai în maşină şi ai oprit 2 minute până ieşea Florin de la Unirea? Şi te-a luat cu tot cu maşină? :))
Mi-e groază să mă gândesc ce o să-mi aud de acum încolo de câte ori sunt la volan...

Anonim spunea...

eu am facut comanda din-aia mixta (10 din fiecare) si au venit repede, s-au comportat destul de ok baietii. am si lipit vreo cateva (una in cluj, dupa ce m-am chinuit sa ies din parcare vreo 10 minute, plin de nervi ca a pierdut echipa).

In aceeasi nota: http://www.eunublochezintersectia.ro/

tudor CeMerita.ro spunea...

dar de ce nu ai dat ca exemplu "parchez ca o vaca"? :D

adela mohanu spunea...

mitza - deci dacă găsesc sticker pe maşina mea, să ştiu de la cine vine :)

tudor - mă acuzi cumva de discriminare? ai dreptate! :D dar am un răspuns logic: eu cel puţin nu prea am avut probleme cu femeile în trafic, iar dacă au fost, erau cauzate mai degrabă de nepricepere decât de nesimţire. dacă vede alin că am zis asta, mă discreditez defitiniv... dar, bineînţeles, nu este vorba în niciun caz de mine :P

tudor CeMerita.ro spunea...

:)) ade, tu fiind femeie iti/va gasesti foarte lejer scuze. dar ai foarte mare dreptate - femeile lasa masina in mijlocul strazii pentru ca nu se pricep s-o parcheze intre liniile alea 2 pe cand barbatii... :p

adela mohanu spunea...

Pe cuvânt de cercetaş că eu parchez de regulă exemplar. Am avut un singur incident, când mi-am zgâriat maşina de cea a unui poliţist care stătea la volan şi se uita la mine cum o scrijelesc de bara lui, fără să schiţeze un gest, dar a fost un caz disperat, pentru că trebuia să ajung la o programare şi nu găseam loc de parcare. În rest, dacă am impresia că nu încap, mai bine îmi caut alt loc decât să o las aiurea.

Anonim spunea...

Nu stiu ce masina ai. Dar uneori cand ma trezesc dimineata si ma duc la servici, imi vine sa imi pun mie un sticker. Cred ca daca era masina persoanal, si puneam unu :)

Anonim spunea...

Si eu mi-as pune de buna-voie un sticker cu "parchez ca un porc" pe masina, e chiar shod. L-as pune direct acolo, sub semnul de incepator :D

adela mohanu spunea...

Hm... Încep să cred că postul meu are efectul invers...

Anonim spunea...

Lansezi un nou trend :)

Anonim spunea...

Ahoy! Noile preturi @ www.parchez.ca :D
Stick up the good work!
Thanks