marți, 25 martie 2008

Primul post

E primul post. Ar trebui sa fie haios, ca sa mai veniti. Dar si un pic serios, ca sa vi se faca dor. N-ar strica nici putzintica intriga, ca sa vi-l amintiti. Ceva picanterii, ca sa le povestiti si altora.
Ei bine, n-am. Am una bucata tastatura, un monitor care ma deprima, ca n-am scris decat 3 randuri si o privire pierduta, in cautarea unei idei salvatoare. Ca e primul post. Trebuie sa fie beton.
Jaba. N-am nicio idee. Asa ca ma documentez, sa vad cum au scoborat din copaci aceia mai evoluati decat mine. Iacata ce am gasit:
- Primul post al lui brylu: "No, mi-am facut si eu un blog. De ce? Habar n-am... Ca timp foarte mult sa ma ocup de el n-am. Dar e la moda, asa ca, hai sa imi trag si eu un blog. Poate se mai rad si altii de ce prostii imi trec mie prin cap. O sa fie amuzant blogul asta. Hahahahaha" (nici el n-a avut idei :D )
- Primul post al bagatorilor de seama: "pe acest blog, eu şi cu celălalt băgătordeseamă, o să criticăm tot ceea ce considerăm că e fals, e de prost gust sau mai grav, se incadrează la capitolul prostie şi fudulie! sunt strict interzise cuvintele jignitoare, înjurăturile, blestemele şi aruncatul cu kkt!" (Am intzeles, sa traitzi! Stau dreptzi, nu misc in front! hitleristilor )
- Primul post al lui tudor: "nu-i un blog de evenimente, frustrari sau revolutionari. e doar un loc unde ne spunem noua insine ce regretam ca nu am facut desi timpul trece neincetat, ce merita sa facem cu orice pret" (Asta mi-a placut. Cel mai mult.)
- Primul post al lui Ioan T. Morar: "Pe acest blog veti putea citi, pe masura ce se desfasoara, despre experienta mea de doua luni in Noua Caledonie. Calatoria va incepe miercuri, 4 aprilie, la ora 6 dimineata, cu zborul KLM Bucuresti -Amsterdam" (S-a intors intre timp si scrie in continuare)
- Primul post al lui calinaces: "Sa vedem ce iese din blog-ul asta si cat ma va tzine :) Dimineata la 5 plec in Slovenia. Wish me luck." (Good luck)
- Primul post al lui zoso, asa-zisul guru al blogurilor romanesti, are cele mai multe vizite si castiga cei mai multi bani din asta: "Stăteam cu un deget în fund şi mă gândeam la univers. Şi aşa m-am gândit să îmi fac şi eu un blog, să fiu la fel de prost ca restul lumii. Serios acum, scopul acestui blog este să notez aici gânduri şi păreri care nu îşi au locul în altă parte." (Nu va demoralizati, in tara asta fac de regula bani numai cei care stau cu degetul in fund. Daca se mai gandesc si la univers, pac pac - am citat - e succesul garantat. Daca nu stiati, exista si un blog care se cheama Zoso Sucks, la fel de indoielnic ca si primul)

Gata. Promit sa nu mai scriu atat de mult niciodata. E un fel de-a spune, practic nu-i decat un copy-paste. Hai, bagatorilor de seama, v-am ridicat mingea la fileu :)

Cu drag,
Ade

PS: Vreau sa le multumesc pentru suportul constant lui Bozica si lui Lucky, motanul castrat si dalmatianul tembel dar necastrat, pe care cu mandrie ii posed. Sau ei pe mine. De asemenea, multumiri speciale (capitol foarte serios) lui Brylu, care m-a ajutat sa incropesc acest inceput de blog.
Nu fugiti! Voi reveni :)

4 comentarii:

Băgă spunea...

Sunt cu ochii-n patru ...

aaaa era sa uit...primul comentariu...

#2

Băgă spunea...

al doilea comentariu tot de la mine
noi suntem bagatorideseama nicidecum bagatori de seama

adela mohanu spunea...

@bagatorideseama cu scuzele de rigoare: dupa cum spuneam - hitleristilooor :D

Băgă spunea...

m-am trezit si io la spartu' targului! ioi adelo ca ti-ai facut blog! ioi cum om sta noi trei bagatori cu geana lipita de blogu' tau, ca doar,doar te-om prinde! ca eram cam plictisiti de colegu' tau!
uelcam tu za giangal!
#1