miercuri, 1 aprilie 2009

Spot anti-fumat interzis

Din nou, vest-europenii se trezesc dimineaţa mai catolici decât Papa. Englezii au interzis un spot anti-fumat - sau, mă rog, l-au mutat seara târziu. Ăsta-i spotul:



Să ne venim puţin în fire, că prea ne-am speriat, nu?

Cu siguranţă tot managementul CNA-ului englezesc fumează.

5 comentarii:

Ada Angharad spunea...

Ce frumos.Sunt absolut sigura: ca urmare a spotului mii de mame din intreaga Mare Britanie se vor lasa de fumat. Bine ar fi, dar nu e, nici macar vocea de copilut nu ajuta aici....

Syaitan spunea...

stau in anglia; cultura antifumat e foarte puternica (acolo chiar nu se fumeaza in nici un bar toti fumatorii, ca au pile, ca is dulapuri se duc afara fara sa comenteze si fumeaza), deci ma indoiesc ca fumeaza toti membri CNA-ului, la fel de mult cum ma indoiesc ca ar incerca cineva sa opreasca cineva orice reclama antifumat; am vazut reclame muuult mai dure si mai explicite, care rulau in mijlocul zilei fara problema.

Unknown spunea...

cam ciudat sa interzica spotu...ca nu mi se pare chiar asa de dur...

adela mohanu spunea...

N-a fost interzis cu totul - aşa cum am spus, l-au mutat seara târziu - dacă nu-i păcăleală, sursa e aici: http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-5538949-video-campania-not-scared-speriat-atat-parintii-fumatori-cat-copiii.htm.

Anonim spunea...

super tare spotul, dar nu vad nimic ciudat in el, nu stiu de ce l-ar cenzura